Even voorstellen

Mijn naam is Anouk. Ik ben van kinds af al geïnteresseerd in het grote onbekende. Ik heb door de jaren heen een voorliefde ontwikkeld voor ons hart, ons brein en de esoterie. Ik heb er mijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen de tools geven om gelukkig te worden en te blijven. Mijn missie is dan ook, om mensen in hun eigen (zelfhelende) kracht te laten geloven.

Ik heb de keuze gemaakt overal met een open-mind naar te luisteren en te kijken. De kansen in mijn leven werden daardoor aanzienlijk groter.  Met de verandering in mindset naar eerst geloven en dan zien, gingen er veel nieuwe deuren open.

 

Mijn loopbaan

Ik ben in 2020 begonnen aan de Spirituele & Intuïtieve Academie, waar ik een cursus Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling volgde en later in het jaar begon aan de opleiding Medium & Trance Healing Therapeut, deze heb ik uitgebreid met Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap. Hierop volgend heb ik de opleiding Energetisch Transformatie Therapeut gedaan.

In december 2020 heb ik de cursus Reiki 1 gevolgd. En in februari 2021 kwam hier Kundalini Reiki Master achteraan, momenteel breid ik dit uit met Gold Reiki Master. Gedurende 2020 heb ik een cursus Life Coaching gedaan en deze breid ik momenteel uit met de vakopleiding ervan. 

 

Ervaringsdeskundige

Mijn blog is voornamelijk gebaseerd op eigen ervaringen, de boeken die ik heb gelezen, de gesprekken met mensen die ik heb mogen ontmoeten en de 'hints' die ik mag ontvangen vanuit de ongeziene wereld. Ik schrijf over dingen, waar ik baat bij heb gehad, wellicht dat jij er ook iets mee kunt of wellicht kan ik jou op een bepaalde manier inspireren. Ik moedig je dan ook vooral aan op opzoek te gaan naar jouw eigen waarheid en hetgeen wat het beste past voor jouw eigen (helings-)proces.

Storytime