Reiki, wat is het?

Reiki, afkomstig uit Japan, is het zelfhelende vermogen van de mens door middel van handoplegging. Met behulp van Reiki is het mogelijk om jezelf en andere energieën te reinigen, vitaliseren en te harmoniseren. Het behoort tot de holistische geneeskunde en werkt daarom op lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Met Reiki kan je de energiehuishouding in evenwicht brengen, maar ook blokkades opheffen en ontspanning bevorderen. Reiki kan toegepast worden op alle vormen van energie. Zowel mensen, planten, dieren, maar ook auto's en locaties. 

Kundalini Reiki

De Kundalini-energie wordt in essentie gezien als een zelfhelende kracht. Het is een energie van bewustwording en creativiteit. De Kundalini-energie zorgt ervoor dat de chakra's worden gebalanceerd en de energiebanen in het lichaam weer gaan stromen. Blokkades worden hierbij opgelost. 

Hoe werkt het?

Momenteel doe ik alleen sessies op afstand. Het effect van de Kundalini-energie is er echter niet meer of minder om. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om in je eigen veilige omgeving de energie te mogen ontvangen. 

Hieronder/hiernaast is een aanmeldingsformulier voor de sessie. Je kan hier een voorkeursdatum invullen en dan spreken we later een tijdstip af. Je mag eventueel ook alvast een tijdstip opgeven bij de opmerkingen.

Na de aanmelding ontvang je van mij een mailtje met informatie over het verloop van de afstandshealing. 

Na afloop ontvang je sowieso een mailtje van mij met daarin mijn ervaringen van tijdens de healing. 

Je kan er ook voor kiezen om nog een nabespreking te doen, indien je dit prettig lijkt. 

Kundalini Reiki op afstand

Een afstandshealing van +/- 30 minuten kost €30,-. Het enige wat ik hiervoor nodig heb is je naam. Je mag ook een foto van jezelf erbij sturen. Voor mijn gevoel wordt de healing dan krachtiger, maar het is zeker niet verplicht. 

Kundalini Reiki op afstand + nabespreking

Wil je graag een nabespreking na afloop? Dan kan je ervoor kiezen om telefonisch een nabespreking te doen. 

De kosten hiervoor zijn €40,- incl. healing.

Afspraak maken?